YH-forum 14 november 2018

YH-forum 14 november 2018

Ett stort tack till alla er som deltog på höstens YH-forum. Vi är glada att många av er har uttryckt att ni överlag är mycket nöjda med dagen. Vi uppskattar att ni tagit er tid att svara på utvärderingen och vi tar med oss vad ni ansåg var bra och vad som ni tycker kan förbättras.

Temat under dagen var Yrkeshögskolans fortsatta utveckling och innovation och dagen var fylld med varierade programpunkter. Bland annat var Myndigheten för Yrkeshögskolan på plats och pratade om nästa års ansökningsomgång, hur de tänker kring utveckling av anordnarstöd och andra nyheter. På medlemsmötet diskuterades förbundets framtida organisation och hur den kan komma att stärka och utveckla förbundets arbete ytterligare.

På eftermiddagen fortsatte vi med föreläsningar och workshops där deltagarna fick diskutera följande teman:

Distansutbildning
Examensgrad, genomströmning
Genomströmning distansutbildning
Innovation YH-anordnare
Samverkan med arbetslivet
Samverkan YH-anordnare

Materialet från höstens YH-forum finns att ta del av nedan.

Save the date
Nästa YH-forum går av stapeln den XX mars och anmälan öppnar i XXX.

Varmt välkommen!

Vid frågor

Kontakta mig

Jag är YHF:s samordnare. Tveka inte att kontakta mig vid frågor.
Jenny Sundborg - Samordnare