Utbildning inom Yrkeshögskolan

Under hösten 2022 kommer YHF ge tre till fyra ULU-omgångar. Mer information och anmälan kommer finnas här före sommaren.
Vi håller på att utveckla och uppdatera ULU, och planen är att vi under hösten kan köra det nya ULU-konceptet; ULU 2.0.

Om utbildningen

Utbildningen genomförs under totalt fem heldagar – vid distans delas vissa dagar upp på halvdagar – fördelat på två till fyra månader. Vid flera av utbildningstillfällena medverkar personal från MYH.

För att du som deltagare ska få ut mesta möjliga av UL-utbildningen rekommenderas att du arbetat ett tag med yrkeshögskoleutbildning. Som helt ny kan det vara mycket att ta in, men du är självklart välkommen att delta i utbildningen även som nyanställd.
Vi vill även poängtera att det kommer behöva läggas tid utöver de planerade utbildningsdagarna på gruppuppgiften som avslutar utbildningen, samt en del reflektionsuppgifter under utbildningens gång. Det är därför viktigt att du som arbetsgivare ger den som går UL-utbildningen förutsättningar för att kunna prestera så bra som möjligt.

(Observera att den ULU som YHF ger inte är för Trafiklärare som vill utbilda sig till Utbildningsledare inom trafikläraryrket.)

Kommande utbildningsstarter:

Digitalt diplom

Utbildningen leder till ett diplom som Utbildningsledare inom Yrkeshögskolan. Utbildningen och diplomet utfärdas av Yrkeshögskoleförbundet.
YHF har i samarbete med TRUE från 2021 tagit fram ett digitalt diplom och emblem.

Skulle du av någon anledning behöva få tillgång till diplomet igen kan du klicka på knappen nedan.

Digitalt diplom
Vid frågor

Kontakta mig

Jag är YHF:s samordnare. Tveka inte att kontakta mig vid frågor.
Jenny Sundborg – Samordnare