Möte med MYH

Under våren kommer styrelsen för Yrkeshögskoleförbundet genomföra ett antal träffar med Myndigheten för yrkeshögskolan med anledning av de många förändringar och nyheter som är på gång inom yrkeshögskoleverksamheten.

Det första mötet ägde rum den 12 januari och nu publicerar vi anteckningarna från den sammankomsten.

Dessa möten förbereder vi i styrelsen med att dels genomföra enkäter där alla medlemmar kan ge synpunkter på, denna gång, årets ansökningsomgång. Vi sammanställer enkäterna och ger materialet till MYh. Det är mycket uppskattat av MYh att få höra synpunkter från många anordnare.

Nästa enkät blir efter beviljandet. Vi förbereder också med frågor till Myh innan mötet som vi samlar från oss själva som anordnare, från nätverken och från er som hör av er med kommentarer som vi ska ta upp med MYh.

En uppmaning till alla medlemmar!

Hör av er till oss vad ni vill att vi tar upp med MYh.

Nästa möte är den 6 mar, då tillsammans med SAUF.

 

Karin Wirdheim, ordförande

Vid frågor

Kontakta mig

Jag är YHF:s samordnare. Tveka inte att kontakta mig vid frågor.
Jenny Sundborg - Samordnare