En spännande höst!

Nu är årets ansökningsomgång avklarad och vi anordnare kan börja planera för andra aktiviteter. Vi har en spännande höst framför oss, det ska bli mycket intressant hur resultatet blir med anledning av GD Thomas Perssons brev till oss.
Inom Yrkeshögskoleförbundet har vi många viktiga frågor att behandla som vanligt. Vi genomför medlemsmötet Yh-forum den 15 november i Stockholm på Elite Palace hotel med en intressant paneldebatt med politiker och näringslivsföreträdare, information från MYh och en första genomgång av vårt kvalitetssäkringsverktyg. Eftersom det var många som svarade i enkäten från förra Yh-forum att ni gärna lyssnar på en inspirationsföreläsning ska vi försöka ordna det.
Vi ska presentera en ny hemsida som ska bli mer interaktiv för att främja dialogen med alla medlemmar och lättare att hitta våra dokument på under hösten.
Nu startar vi med nya kursplaner på Utbildningsledarutbildningen. För att anmäla en ny utbildning och få hjälp med administrationen kontaktar ni vår nya administratör; Diana Behzad Tapook,
tel nr: 070-923 44 76, samma som Jenny.
Jenny och Diana arbetar tillsammans en tid till men därefter tar Diana över arbetsuppgifterna med Yrkeshögskoleförbundet.
Vi välkomnar Diana till vår verksamhet och tackar Jenny för allt gott arbete och för att ha varit vår kontakt med er medlemmar på ett mycket förtjänstfullt sätt!
 
Yrkeshögskoleförbundet har styrelsemöte i Stockholm den 21 och 22 september. Alla medlemmar är välkomna med tips och idéer på vad ni vill att vi ska arbeta med framöver, maila till info@yhf.se.
 
Vid frågor

Kontakta mig

Jag är YHF:s samordnare. Tveka inte att kontakta mig vid frågor.
Jenny Sundborg - Samordnare