Erbjudande om fortsättningsutbildning för utbildningsledare

Fortsättningsutbildning för utbildningsledare

En fortsättning på Yrkeshögskoleförbundets (YHF) utbildningsledarutbildning har efterfrågats av er medlemmar under en tid. YHF har därför valt att genomföra en pilot på en fortsättning den 31 maj 2018 i Göteborg och bjuder in dig som genomfört YHF´s utbildningsledarutbildning med godkänt resultat att anmäla dig.
Innehåll

Myndigheten för Yrkeshögskolan kommer att medverka hela dagen. Utöver myndighetens del kommer uppföljningsdagen att genomföras som en workshop där innehållet styrs av det som känns aktuellt och relevant för er som deltar.
Karin Wetterlundh har arbetat med Yrkeshögskola sedan utbildningsformen startade och har under de senaste 5 åren arbetat med utbildningsledarutbildningen i nära samarbete med myndigheten och Yrkeshögskoleförbundet. Wetterlundh är den som kommer att hålla ihop och lotsa oss genom dagen.
Styrelsen för YHF kommer att vara representerad under dagen.

Kostnad: 850:-/person
Plats: EC Utbildning, Mölndalsvägen 81, Göteborg
Tid: 31 maj, 9.30-16.00, kaffe, te och smörgås serveras från klockan 9.00.
Lunch och eftermiddagsfika serveras på plats och ingår i priset.

Antal platser är begränsat, så först till kvarn-principen gäller.

Anmälan

Anmälan görs via följande länk: Anmälan till fortsättningsutbildning för utbildningsledare
Kontakta Sofia vid frågor gällande anmälan, sofia.vestlin@yhf.se

Välkommen med din anmälan!
Vid frågor

Kontakta mig

Jag är YHF:s samordnare. Tveka inte att kontakta mig vid frågor.
Jenny Sundborg - Samordnare