Medlemsmöte och YH-forum

Planering inför medlemsmöte och höstens YH-forum

Nu i veckan har vi styrelsemöte för att planera färdigt medlemsmötet och YH-forum den 14 november. Som ni nog har observerat genomförs MYH;s dag om marknadsföring och rekryteringskommunikation den 15 november.

Programmet för YH-forum den 14 november kommer att innehålla ett längre pass med MYH, där information om ansökningsomgångarna, den som har varit och den som kommer, att avhandlas, rekryteringsläget, expansionen av YH, ekonomiska frågor och mycket mer.

Vi planerar också för att arbeta i workshop med angelägna frågor som olika utbildningsformer som t ex distanspedagogik och metodik mm. Intressanta och duktiga föreläsare inom området kommer vi att presentera snart.

Skicka gärna förslag på föreläsare, innehåll och saker som ni anser angeläget att få lyssna på den 14 november på Clarion Hotel Sign, Östra järnvägsgatan 35, Stockholm.
Maila in till info@yhf.se

På medlemsmötet kommer vi att presentera ett förslag på en ny organisation för Yrkeshögskoleförbundet. Med ökningen av antal utbildningsanordnare och med ökade krav på att bedriva yrkeshögskoleutbildningar behöver Yrkeshögskoleförbundet bli mer professionell i kontakterna med MYH, organisationer, arbetsliv och politiker. Vi kan inte längre bygga vår organisation på ideella krafter. Det här blir intressant att diskutera på medlemsmötet.

Anmälan kommer snart!

Välkomna till höstens mötesarena, YH-forum!
Styrelsen/ Karin Wirdheim, ordförande

Vid frågor

Kontakta mig

Jag är YHF:s samordnare. Tveka inte att kontakta mig vid frågor.
Jenny Sundborg - Samordnare