Projektledare på plats!

Hej!

Jag heter Nils Carlsson Lundbäck (-lystrar även till Nisse…) och är ifrån 1 mars anställd på halvtid som projektledare.
Tidsbegränsat uppdrag på ett år till att börja med.

Lite kort om mej och min bakgrund:

Jag har de senaste drygt åtta åren arbetat på Arbetsmarknadsförvaltningen i Stockholms Stad; som Jobbtorgschef och projektledare i skiftande uppdrag inom arbetsmarknads- och vuxenutbildningsområdet. Jobbar kvar halvtid inom förvaltningen.

Har tidigare jobbat som chef inom arbetsmarknadsområdet även i Sundbyberg och Södertälje.

Under de senaste fyra åren (mandatperioden 2015-18) har jag också varit deltidspolitiker; ordförande i Arbetslivsnämnden (med ansvar för arbetsmarknadsfrågor, sfi, vux och yh) i min hemkommun Södertälje.

Under några år på tidigt 2000-tal jobbade jag mer direkt med YH (KY); var rektor på Academedia /Masters of Media. Jag hade även en del konsultuppdrag; som utbildare inom projektledning/-metodik samt var med och tog fram nya utbildningsansökningar i Botkyrka och Nyköping.

Jag ser verkligen fram emot att få knyta närmare kontakt med er utbildningsanordnare och få möjlighet att på allvar bidra till utvecklingen av SVERIGES BÄSTA UTBILDNINGSFORM!!!

-Vi kanske ses på YH-forum?

Nils Carlsson Lundbäck,
projektledare

Mina kontaktuppgifter:

nils.carlsson.lundback@yhf.se
0707 52 86 42

Vid frågor

Kontakta mig

Jag är YHF:s samordnare. Tveka inte att kontakta mig vid frågor.
Jenny Sundborg - Samordnare