Den tredje tematisk föreläsning för våra medlemmar

Den 30 november klockan 14-16 ger YHF den tredje digitala och kostnadsfria föreläsningen för våra medlemmar
tillsammans med Anna-Karin Byström. Rubriken är Interkulturell kommunikation.

Föreläsningen kommer att spelas in och finnas tillgänglig på våra medlemssidor ett antal veckor efter den 30 november.

Om föreläsningen:
Interkulturella frågeställningar blir allt viktigare i ett samhälle (och därmed också klassrum) präglat av kulturell mångfald. Det innebär en större utmaning i den mellanmänskliga kommunikationen men också i hur budskap skall formuleras ur ett pedagogiskt perspektiv. Anna-Karin Byström kommer denna gång att föreläsa om ämnet interkulturell kommunikation ur ett klassrumsperspektiv och lyfta frågor som;
• Hur påverkas vår förmåga att förstå varandra när vi har olika utgångspunkter i vår förståelse av världen och därmed också olika ämnen?
• Kan vi, med ökade insikter om hur vi kommunicerar med varandra, minska risken för missförstånd och därmed öka möjligheterna att vårt budskap går hem?

[su_button url=”https://forms.gle/4sLfGDXbd3FeXadp8″ target=”blank” style=”flat” background=”#95c11f” size=”5″ radius=”0″ icon=”icon: edit”]Anmäl dig här[/su_button]

Om Anna-Karin Byström:
Anna-Karin Byström är utbildad miljö- och naturresursplanerare samt medie- och kommunikationsvetenskapare.
samt har en Fil.Lic. i media- och kommunikationsvetenskap med fokus på interkulturell kommunikation.
Hon har 18 års erfarenhet från näringslivet där hon jobbat inom FoU, miljökommunikation samt CSR- kommunikation och är numera företagare och ägare till DC Consulting AB.
Anna-Karin är också författare till boken ”Interkulturell kommunikation – en introduktion till kulturens påverkan på kommunikationen”.

Hennes praktiska erfarenhet, som hon bjuder friskt på under föreläsningar och utbildningar, baseras på hennes år utomlands i bland annat Kanada, Kina och Singapore, samt på alla år inom den internationella företagsvärlden.

Vid frågor

Kontakta mig

Jag är YHF:s samordnare. Tveka inte att kontakta mig vid frågor.
Jenny Sundborg - Samordnare