Vårens första tematiska föreläsning, ”Svåra samtal, del 1”

Den 10 februari klockan 11-12 kommer Maria Ericsson Andersson att föreläsa kring ”Svåra samtal, del 1”. Vi har valt att dela upp ämnet i två delar, där del 2 ges den 30 mars klockan 11-12. Båda föreläsningarna ges digitalt.

Föreläsningen kommer att spelas in och finnas tillgänglig på våra medlemssidor.

Om föreläsningen:
”Finns det samtal och möten du drar dig för? Kanske känner du dig obekväm inför ett möte med en viss person? När det känns obekvämt och dina egna känslor präglas av frustration och irritation. Hur gör man då? Maria kommer ge verktygen för att klara även de samtal som vi upplever som lite svårare.”

[su_button url=”https://forms.gle/NqjeiSNNvZeEox2EA” target=”blank” style=”flat” background=”#95c11f” size=”5″ radius=”0″ icon=”icon: edit”]Anmäl dig här[/su_button]

Om Maria:
Maria Ericsson Andersson är beteendevetare, fil kand i sociologi med en bred yrkeslivserfarenhet. Hon började min yrkeskarriär som nyutexaminerad marknadsingenjör på ett jobb som inköpare inom transmissionsindustrin, och fortsatte sedan inom försäljning. Maria startade sedan eget företag som hon beslutade att utveckla under 5 år, för att sedan sälja för att kunna karriärväxla. Målet var att jobba med människor.

Studierna i sociologi utökades med studier till trädgårdsterapeut och ett flertal kurser kopplade till behandlaryrket.

Maria är en nyfiken person som fortsätter studera, just nu ligger fokuset på religion med några poäng klara.

Efter de beteendevetenskapliga studierna har hon arbetat som familjebehandlare, biträdande föreståndare och föreståndare samt som anställd.

Därefter startade hon upp ett friskvårdsföretag som utvecklades och blev till en liten vårdkoncern inom vård och omsorg. En verksamhet som Maria sålde vidare efter 8 års drift.

Maria har haft många olika roller i livet, alltifrån koncern-VD till servicemontör, men där hon trivs allra bäst är i mötet med andra människor, oavsett om det är inom vården eller i utbildningssammanhang.

Att få vara med på andras utvecklingsresa som inspiratör och utbildare är hennes största drivkraft. Bemötande, lösningsfokuserat förhållningssätt och engagemang är Marias ledstjärnor.

Vid frågor

Kontakta mig

Jag är YHF:s samordnare. Tveka inte att kontakta mig vid frågor.
Jenny Sundborg - Samordnare