Ställ ut!

Yrke + Framtid – ny mässa för vuxna som vill söka en yrkesutbildning på Yrkeshögskola eller Komvux

YHF samarbetar kring den nya mässan Yrke + Framtid som fokuserar på yrkesutbildning för vuxna och äger rum på Stockholmsmässan den 18–19 oktober. På mässan samlas aktörer från yrkeshögskolor, yrkeskomvux, omställningsorganisationer, bransch och företag med gemensamt syfte att inspirera och guida vuxna som vill och/eller behöver ändra sin framtid.

Den svenska arbetsmarknaden lider av en kompetensbrist som kostar samhället miljarder. Enligt Svenskt Näringsliv beräknas Sverige år 2035 sakna 300 000 yrkesutbildade personer. Samtidigt saknar tusentals människor sysselsättning och möjlighet att skaffa ett yrke.

Som medlem i YHF får ni en rabatt på 200 kr per kvadratmeter. Alla YH-anordnare kommer att stå i området för information och vägledning tillsammans med Arbetsförmedlingen och omställningsorganisationer.

Målet är att öka intresset för och antagningar till utbildningar som leder till nya karriärer, sysselsättning och efterfrågad kompetens, samt att stärka yrkesutbildningarnas status.

Yrke + Framtid arrangeras i samverkan med Stockholm stad, Arbetsförmedlingen, Yrkeshögskolan och Yrkeshögskoleförbundet.

När: 18 – 19 oktober
Var: Stockholmsmässan i Älvsjö
Öppettider: Kl. 11 – 19
Inträde: Gratis

För mer information om mässan samt prisuppgifter m.m. gå in här: www.yrkeframtid.se

Vid frågor

Kontakta mig

Jag är YHF:s samordnare. Tveka inte att kontakta mig vid frågor.
Jenny Sundborg - Samordnare