En del av styrelsens arbete

En gång per månad har Yrkeshögskoleförbundets styrelse arbetsgruppsmöten.

Vi har två arbetsgrupper, en som arbetar med kompetensutveckling
och fokuserar på arbetet med UL-utbildningen, Tematiska föreläsningar och andra aktiviteter som kompetensutvecklar våra medlemmar.

Den andra arbetsgruppen arbetar med mötesplatser, så som YHForum vår och höst och Almedalen.

Denna vecka har båda arbetsgrupperna haft möten.

Arbetsgruppen Kompetensutveckling arbetar just nu med höstens UL-omgångar – planering och rekrytering av utbildare – samt ett projekt med att ta fram ett par utbildningspoddar för de som undervisar inom yrkeshögskolan.

Arbetsgruppen Mötesplats fokuserar just nu på vårens YHForum den 20 mars. Ett digitalt och kostnadsfritt tillfälle för alla våra betalande medlemmar att ”ses”, lyssna och prata om omställningsreformen tillsammans med CSN, Svenskt Näringsliv, TRR, PTK och TSL. GD Magnus Wallerå kommer också medverka.
I övrigt är det Yrkeshögskoleförbundets medverkan i Almedalen som ligger top of mind. Vi kommer under onsdagen och torsdagen den veckan att ha vårt tält uppslaget – så är du i Almedalen hoppas vi att du kommer förbi!

Vid frågor

Kontakta mig

Jag är YHF:s samordnare. Tveka inte att kontakta mig vid frågor.
Jenny Sundborg - Samordnare